Solheim Trevare AS
– Snekrer alt til hus og hytte

Solheim Trevare AS er en bedrift i Valdres. Vi har levert dører, vinduer, kjøkken og mye mer til østlandsområdet i over 60 år. Med dyktige medarbeidere og en praktisk maskinpark er vi i stand til å løse de fleste oppdrag for våre kunder.

Selv om vi i og for seg kan produsere nærmest hva som helst for det – så lenge det er laget av treverk – så er det likevel vinduer, dører og hytteinnredninger vi satser mest på. Under “hytteinnredninger” ligger da kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, soveromsinnredning og garderober til hytter. Og innunder hver av disse igjen er et vidt spekter av diverse produkter.

Høy kvalitet og kundetilfredshet

For oss er ingen oppgave for stor og ingen oppgave for liten! Enten du er privatperson, bedrift eller kommune – vi leverer til rett tid og med stort fokus på at du som kunde blir fornøyd med resultatet. Om det mot formodning skulle være noe du ikke er fornøyd med, tar vi tak i det umiddelbart.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter vi kan være stolte av og kundene våre er fornøyde med.

Vi samarbeider med Hagen & Haslene AS på platemøbeldelen, de kan nås på tlf 90 19 97 71.

Trevarer til hele Østlandet og Valdres

Om du holder til i Valdres, Oslo, Akershus, Gjøvik eller andre steder i Oppland, Land, Hedmark, etc., betyr ingenting; Vi betjener kunder på hele Østlandet. Nøl derfor ikke med å kontakte oss hvis du trenger produkter av tre i høy kvalitet.