Skreddersydd kjøkken Oslo/Østlandet/ Valdres

Skreddersydd kjøkken Oslo leverer vi også til resten av Østlandet og Valdres. Her finnes ingen grenser når det kommertil størrelsen på prosjektet ditt; vi spesialtilplasser kjøkkenløsningerbåde for den minste hybel og de største villaer.

Med spesialtilpassede, plassbygde løsninger får du et kjøkken helt i tråd med din smak, dine ønsker og behov. I tillegg som du samtidig får utnyttet plassen maksimalt. Vi bruker verdens ledende leverandører som Blum og Häfele.

Solheim Trevare AS tilbyr flere kjøkkenfronter slik at du kan velge den som passer din bolig og ditt interiør aller best. Av benkeplater kan du velge blant alt fra granitt til laminat.

Hvitevarer fra Elkjøp sitt sortiment er også tilgjengelig. Alle skrog og skuffer er fingersinket for ekstra holdbarhet og levetid, samt enkel montering. Vi tar oss av hele jobben, oppmåling, tegning og montering.

Vi leverer også kjøkkenløsninger til hytteleverandører- og hytteprodusenter, ta gjerne kontakt om du er interessert i å høre mer.

Vi tar oppdrag over hele Østlandet

Vi leverer skreddersydd kjøkken til hele Østlandet I over 60 år har vi levert varer til fornøyde kunder i Østlandsområdet, og ingen oppgave er for stor eller for liten. Fra oss får du kun kvalitetsprodukter i særklasse. De dyktige medarbeiderne våre og den meget stødige maskinparken muliggjør produksjonen av møbler for å møte ethvert behov.

Solheim Trevare AS holder til i Valdres, men vi har kunder og utfører oppdrag over hele Østlandet. Faktisk er de fleste kundene våre fra fylker som Oslo, Akershus, Vestfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark.

Ikke nøl med å ta kontakt med Solheim Trevare AS om du ønsker deg et skreddersydd kjøkken etter dine mål og preferanser.

Solheim Trevare AS

Tellatn 30 Sliperiet
2930 BAGN

Telefon: 61 34 70 03
Mobil: 91 33 88 85
Telefaks: 61 34 70 02

E-post: olearne@solheim-trevare.no